Contact


Secretariaat

Op het secretariaat van de Stomavereniging regio Antwerpen kan je terecht met al je vragen over stoma's, stomaverzorging en stomaproducten.


Ook voor al je vragen over de Stomavereniging Regio Antwerpen zelf staat het secretariaat steeds paraat.


Stomavereniging Regio Antwerpen v.z.w.

Prins Boudewijnlaan 267 Blok I bus 301

2650 Edegem (Antwerpen)


T.: 03/459.82.85

F.: 03/459.82.85

E.: secretariaat@stoma.beLidmaatschap

Het jaarlijks lidmaatschap van Stomavereniging regio Antwerpen bedraagt €15 voor een individueel lidmaatschap, voor € 5 extra wordt je partner ook lid.

Om lid te worden contacteer je het secretariaat via secretariaat@stoma.be of op het bovenstaande telefoonnummer.Bezoekdienst

Stomavereniging regio Antwerpen beschikt over een eigen bezoekdienst. De bedoeling van deze bezoekdienst is stomadragers reeds van in het ziekenhuis te helpen. Ook thuis komen we stomadragers bezoeken.


Je kan bij onze bezoekers terecht met je vragen of voor het uitwisselen van ervaringen en handige tips, of gewoon voor een gezellig gesprek met andere stomadragers.


Onze bezoekers zijn stomadragers die met veel enthousiasme hun lotgenoten helpen en bijstaan. Zij doen de bezoeken geheel vrijwillig en gratis.


Alle informatie over onze bezoekdienst kan je hier terugvinden.Tijdschrift 'Samen Vooruit'

Alle leden van Stomavereniging regio Antwerpen ontvangen het driemaandelijkse tijdschrift "Samen Vooruit". Niet-leden kunnen zich hier ook op abonneren en betalen hiervoor €20,00 per jaar.


Indien je interesse hebt in dit tijdschrift, kan je contact opnemen met het secretariaat, of een e-mail sturen naar redactie@stoma.be.


Contact