Producten

Firma's die stomaproducten aanbieden

Verschillende firma's en bedrijven in België bieden elke stomadrager een compleet gamma aan stomaverzorgingsproducten aan. Je kan zelf volledig vrij kiezen welke firma je voorkeur heeft. Op de websites van deze firma's vind je al hun producten en hun fotomateriaal terug.


Op onze voorlichtingsavonden zullen deze firma's hun productenaanbod uitgebreid komen voorstellen en nieuwe producten presenteren. Hou onze activiteitenkalender in het oog om te weten wanneer deze firma's dit jaar hun producten zullen voorstellen.


Arseus Medical beschikt over een team van ervaren bandagisten met een jarenlange ervaring in de stoma- en incontinentiezorg. Keer op keer zorgt ons team voor een pasklare oplossing, afgestemd op uw specifieke behoeften. Kenmerkend voor onze werkwijze als bandagist is de resolute keuze voor de beste materialen en het beste comfort zodat de hulpverlening een stuk aangenamer wordt voor zowel patiënt als zorgverlener. Samen met u zoeken we naar een gepersonaliseerde

Zorg & Farma is een gloednieuwe naam in de wereld van de (farmaceutische) zorg. Als dochteronderneming van CM staan we in voor de distributie van medische hulpmiddelen en geneesmiddelen.HOSPITHERA, opgericht in 1962, verdeelt medische hulpmiddelen ontwikkeld door betrouwbare leveranciers met een internationale reputatie. Door de jaren heen is Hospithera uitgegroeid tot de bevoorrechte partner van ziekenhuizen en gezondheidsprofessionals. Met een toegewijd verkoopsteam zoeken we steeds naar een oplossing 'op maat'. Hospithera staat garant voor een uitstekende service en begeleiding bij de toepassing van onze producten. U kan op ons rekenen!

ConvaTec Belgium bvba is gevestigd in Braine L'Alleud en beschikt over een uitgebreid gamma aan producten voor alle stomadragers. ConvaTec is al 30 jaar lang een belangrijke speler op het vlak van wond-, huid- en stomaverzorging. Indien je meer wil weten over hun producten, kan je een kijkje nemen op hun website, of bellen naar het nummer 02/352.72.00.Coloplast Belgium NV/SA is een dochteronderneming van de Deense multinational Coloplast A/S en is gevestigd in Ruisbroek. Coloplast is wereldwijd bekend op vlak van ontwikkeling, productie en commercialisering van gespecialiseerde producten voor stomaverzorging, incontinentieverzorging, verzorging van uro-gynaecolo­gische aandoeningen en wondzorg. Hun producten vind je terug op hun website, meer informatie krijg je ook via het telefoonnummer 02/334.35.35.

EuroTec is een internationale firma gespecialiseerd in stomaverzorging en wondbehandeling. Hun Belgische vestiging vind je terug in Kalmthout. Je kan hen bereiken via het telefoonnummer 03/666.65.83.

Hun website geeft een overzicht van hun producten en diensten.Hollister België, een dochteronderneming van de Hollister Group, levert kwaliteitsproducten en -diensten op het gebied van stomazorg, urine- en/of fecale incontinentie, en postoperatieve drainage.

B. Braun Medical N.V. is de Belgische dochteronderneming van de B. Braun Groep en houdt zich bezig met de ontwikkeling, verkoop en distributie van hoogwaardige medische en farmaceutische producten en diensten. Wij beschikken over een eigen technische dienst en verzorgen in-servicetrainingen, projectbegeleiding en service- en onderhoudscontracten. Wij leveren in hoofdzaak aan ziekenhuizen, groothandels, verpleegtehuizen en thuiszorginstellingen.


Uw logo hier?

Contacteer ons secretariaat

voor meer informatie!

Stoma Center is gespecialiseerd in stomaverzorging en vind je terug in de Dr. Maurice Timmermanslaan 95 in Merksem. Van dinsdag tot donderdag is het center geopend van 09.00 tot 12.30 uur. Op vrijdag zijn ze open van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 19.00 uur. Op maandag en zaterdag is het center gesloten. Je kan hen ook bereiken op het telefoonnumer 03/646.13.31.

Het Stoma Center is een onderdeel van Arseus Medical.

Stomaproducten